Ads by Nuffnang

kebelakangan ini..

badan pun dah mula rasa sakit skit...
maybe sebab terlalu kuat bekerja mencari rezeki...
mengumpul duit untuk masa depan...
rezeki untuk anak bini kot nanti...!?

ok...
aku rasa aku perlukan urutan...
urutan satu badan... tapi pakcik yang aku slalu urut tu dah pindah...
kinda blurr tatau nak urut kat mana...!?

+ extra service... buang air dalam batang....!?

oh ya...
mungkin juga pasni aku nak bikin hobi baru...
bercucuk tanam boleh tak agaknya instead of tarian...!?

camni ek teknik hidroponik...!?

P/S: entry tahap merapu tatkala bosan di ofis....

naper lama tak update blog...!?

ramai yang tanya soalan camni kat aku...
terharu gak... tapi terasa nak gelak pun sama...
masih ada lagi yang sudi appreciate blog aku yang tak seberapa ni...

ok...
recently aku terlalu bz ngan perubahan hidup aku yang melampau....
serius melampau sampai aku rasa nak lari bogel atas jalan raya...
ok tipu... aku tak sanggup buat camtu....

aku bz practice menari skrg ni...
practice makes perfect... not prefect...
tu teacher english aku cakap suatu ketika dulu...

video

serius... percayalah cakap aku ni...
bz mempraktikkan diri untuk CNY eve mendatang...
nk ke clubbing... menari sakan sampai subuh...

lama siot tak pi clubbing...
jom ke penang... Slippery Senoritas muchacha...
syurga dunia... neraka akhirat kelak...

P/S: TQ for those who keeps supporting my blog...!!