Ads by Nuffnang

naper lama tak update blog...!?

ramai yang tanya soalan camni kat aku...
terharu gak... tapi terasa nak gelak pun sama...
masih ada lagi yang sudi appreciate blog aku yang tak seberapa ni...

ok...
recently aku terlalu bz ngan perubahan hidup aku yang melampau....
serius melampau sampai aku rasa nak lari bogel atas jalan raya...
ok tipu... aku tak sanggup buat camtu....

aku bz practice menari skrg ni...
practice makes perfect... not prefect...
tu teacher english aku cakap suatu ketika dulu...



serius... percayalah cakap aku ni...
bz mempraktikkan diri untuk CNY eve mendatang...
nk ke clubbing... menari sakan sampai subuh...

lama siot tak pi clubbing...
jom ke penang... Slippery Senoritas muchacha...
syurga dunia... neraka akhirat kelak...

P/S: TQ for those who keeps supporting my blog...!!

5 bual bicara terhangat...!!:

rizputra7 said...

wow..belajar menari...belajar kat mana??...taman tasik ker?..hehehe

Qaseh said...

err..tgh bayangkan dak rona joget2...

cm ne erkk..

DeVoTeD LiLy said...

dtg penang roger2 la..
bkn aku nak ikot pi clubbing..
juz nak paw ang mkn sushi..
yeahhhh..

Rona Realiti said...

riz > ko tak hbs2 ngan taman tasik...

qaseh > akak... sila jgn bayangkan...

lily > ko la blanja aku...

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.