Ads by Nuffnang

masih boleh wish lagi kan...!?

terlalu sibuk...!!
even raya dah hampir 2 minggu berlalu...
mana yang gua tak sempat send kad raya tu...
please claim it here... ada dua yang tak berapa comel rasanya...
amik la mana yang berkenan di hati... pastu print la sendiri ek...

bila la nak cuti raya ni ek agaknya...!? lulus ke tak pas cuti aku ni...!? bosan dah aku ni duk barrack bujang ni...


check dulu semua barang nak bawa balik kampung... pas weekend.. pas cuti... baju melayu... kasut raya... kuih raya... duit bonus RM500... nasib la aku tak kena duty time raya... ke parit la jawabnya kalo duty pagi raya...!!


tapi gua rasa kad raya digital tahun lepas lagi sempoi kan...!?
tengok kat sini kalo nak rasa flashback balik...

P/S: TQ so much kepada blogger yang send segala hantaran time raya ari tu... jasamu dikenang...!!

1 bual bicara terhangat...!!:

si biskut said...

cuti raye kaw2..bonus pun leh lar..kena plus gak.lain kali aku balik sabah guna parachute jer..haha..bg gempak skit.