Ads by Nuffnang

sesi menjawab soalan interview...!?

akibat tatau nak tulis entry...
so decide nak menjawab tag je la...
even nampak girlie skit (geli pun boleh gak kot...!?)...
tapi gigih juga nak menjawabnya...

tag kali ni datangnya daripada si biskut...
tagnya berbunyi begini...

5 benda yang aku lalui dalam hidup aku...!?

#1 mengenali erti kepayahan dan kekejaman hidup di dunia dan manusia yang semakin reput dari dalam dek korupsi yang semakin menjamah diri pada november 2009...!!

#2 peminat setia dan tidak akan curang sama sekali terhadap Desperate Housewives dan Kamen Rider (era Heisei) dan tidak pernah miss walau satu episod pun dan juga mempunyai set lengkap box set...!!

#3 masih mengejar impian dan tidak amik peduli cemuhan masyarakat luar dan orang sekeliling tentang impian untuk bekerja dan menyarung bush jacket kehijauan beserta apulet di bahu....!!

#4 tidak pernah terfikir untuk menjadi seorang yang kaya dan memandu kereta mewah serta tidak lagi memandang wang ringgit sebagai asas kehidupan... cukupla sekadar cukup makan dan keselesaan...

#5 menanggung hutang PTPTN sebanyak RM 18 000.00 + interest akibat kelewatan bayaran...!?

tu je kot untuk kali ni...
sapa rasa nak tag saya lagi...
dipersilakan... tak kenal maka tak cinta kan...!?

P/S: masih terfikir adakah entry kali ni bakal diauto updatekan di blog list blogger lain....!?

5 bual bicara terhangat...!!:

kudabesi said...

tak kuar dalam update blog..

nape ek?

L.e.y.h.a said...

tu la pasal...

d 4 dahlia said...

sy plg berat nk mghadapi permasalahan kelima 2..woooo!
tp 2 la htg tetap kena byr walo PTPTN belom tuntut...huhu

si biskut said...

Bro...nape masih takleh auto update new entry Rona Realiti nie...?

Rona Realiti said...

kuda > web blogger probs kot...

leyha > dah setel...!!

dahlia > berat kan masalah #5 tu...!? hehe...

biskut > letih je update...