Ads by Nuffnang

Kelantan…!! Here I come…!!

ni la mood aku skrg…
mmg excited hbs…
so sila abaikan tajuk entry…

that's so not me...!!

My papa asked me to join him main game org kaya…
Tp aku bukan anak org kaya… golf tak fit bagi aku…
So mmg tak truly into la ngan game cmtu…
Lain la kalo main game kat arcade… baru ada kick…!!


Now aku ada mission…
Nk kuar date ngan si aya kat Kelantan…
2 minggu honeymoon di sana…

Heaven or hell….!? Tuhan saja yg tahu…
Tiket honeymoon dah lama aku booking…
So jgn tanya naper aku stop blogging kejap...
gua mau sikit privacy...

video

Cuti sek dh dkt… kenduri kahwin sure bsepah…
Aku maybe pasni bz bz plak ngan catering ummi aku…
So merasa la makan nasi minyak setiap hujung minggu…
Income pun masyuk gak… nk plak aku incharge catering…
Mmg market hbs la aku di kalangan awek2 kat umah kenduri…

Ok…
Malas nk tulis panjang lebar…
Aku dh makin lagha…

Pepepun… (dlm englishnya, by the way…)
Tq to all yg tak jemu layan blog aku…
Seronok tgk korang tanya aku apsal lama tak update blog…
Sungguh aku hargai usaha murni dan sokongan padu korg tu…

Rasa mcm nk blanja korang semua makan pizza hut plak…
Ok… aku tak berduit sebanyak tu…!!

p/s: awe… ghoyak kat saing mu tu… pahni kawe kelik bulih kecek klate sokmo la…!! khoya…!? gelenyar…!?

10 bual bicara terhangat...!!:

faridLO ™ said...

fulamakk.ada padang golf dalam rumah!

Cik LeYha~~~ said...

auuwww...
market btoll umah die ...
bleh main golf...huhu

Qaseh said...

selamat berjuang for yr honeymoon ngan aya....
semoga bahagia kehujung nyawa...
:P

ayayoo said...

honeymoon?wahh...bengong mu ni...kawe pon leh kecek klate deh...mu tunggu kawe sane..

UglyPooh said...

wahhh...marila jale ghumah gitu gak..kekekeke.
jange lupe make budu.

imam said...

Banyak lah ko punya haneymoon...
Ko kene lanyak nanti..hahahaha
Si Aya dah kecut perut dah tu..
sebab terlalu takut..dia boleh tanyer aku soalan bodoh...
hahahaha..balik nanti aku citer ngan ko ape dia tanye...sure ko nak sekeh pale dia..

j.u.l.i.e.t said...

mcm dan aje nak honeymoon... tk dpt okeh!! ahahahaha... siap la korang...

rizputra7 said...

hohoo..ada skandal ngan si aya rupanya.....haha macam ler aku tak tahu ko nak honeymoon kat mana..si imam dah cakap awal2 dah

Rona Realiti said...

farid > tu adik aku punya mainan... beli kat pasar malam...

leyha > umah saya bukan market ikan atau daging.. rumahku syurgaku...

qaseh > auww... x rela i...

aya > nate beruk mu...

pooh > kawe tokse make budu... maghi la umah kawe...

imam > ko citer je... boleh gak gosip2...

juliet > huhu... gua sedih beb...

riz > kecoh la si imam tu.... sopiled the mood...

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.