Ads by Nuffnang

entry pada 1 ramadhan...

"ko posa tak hari ni...!? tengok macam tak posa je...!?"

naik fedup aku bila org tanya soalan lapuk camtu tiap kali 1st day posa... apa punya standard soalan la ditanya... ingat zaman bebudak dulu ke...!?

ok.. aku malas nak emo emo marah marah 1st day posa ni... kang kurang plak defisit pahala aku... dah la sebelum ni tak pernah nak cukup simpanan pahala...

tengah hari camni agak blur la plak bila nak tulis entry... maybe sebab tak makan lagi kot...!? ok... alasan tu cukup tak munasabah langsung... tu semua alasan propaganda nak skip posa...

apa benda la nak tulis ni...!? aku dah macam makin merapu ni...

so...
aku nak wish...
selamat menunaikan ibadat ramadhan...
tunaikan la segala jenis ibadat yang berlipat pahalanya ramadhan kali ni...

sapa yang tarawikh malam ni... tengok la apa fadhilatnya malam ni...

KELEBIHAN SOLAT TARAWIKH MALAM KEDUA
diampunkan dosa dosa orang yang beriman yang mengerjakan solat tarawikh dan juga dosa dosa kedua dua ibu bapanya...!!

4 bual bicara terhangat...!!:

si biskut said...

aku pun mcm ko..mula2 nak letak jari2 aku kat keyboard mcm owg tak cukup air jer..haha.
Tue namanya janggal bila lari sedikit dr kebiasaan..

Rona Realiti said...

biskut > sbb tak pekena teh tarik abg nizam... tu rasa menggeletar habis tu... malam hari plak tak lepak kat teratai... pekena jus laici, epal, anggur... trus badan rasa tak sedap kan...!?

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.