Ads by Nuffnang

entry pada 9 Ramadhan...

naper saya suka berblogging...!?
sebab boleh dapat duit... dan juga networking...

walaupun tulisan caca merba...
entry lagha merapu... tak berilmiah langsung...
tapi masih ada company yang sudi bayar...

masa memula dulu nak claim...

buka sampul... dapat surat...

baca surat... ada payment statement...

bawah surat... ada kepilkan cek...

sejak 2 3 hari lepas...
nuffnang kasi aku bayaran cam lain plak...
aku pun tak faham sangat camner...
tapi setahu aku ni adalah bayaran paling cepat naik mencanak...
serius ke...!? takpa... aku tak rugi satu sen pun...

apakah itu buffered earning dan metered campaign...!? someone please....

oh ya...
duit nuffnang sapa yang dah banyak claim tu...
jangan lupa sedekah amal jariah bulan posa ni....

KELEBIHAN SOLAT TARAWIKH MALAM KESEPULUH
Allah SWT akan mengurniakan kepadanya kebaikan dunia dan akhirat...!!


sebelum terlupa....
ada lagi manusia yang tak reti hormat bulan ramadhan yang mulia ni...
memang nak kena belasah betul ar mamat ni....!! pijak sampai lunyai...
kasi malu melayu tul ar... bebudak rangers pun reti respect aku yang berposa ni...!!

P/S: cuba kawal kemarahan bulan ramadhan ni....

2 bual bicara terhangat...!!:

L.e.y.h.a said...

blnje aku la!!

Rona Realiti said...

takmau...!! tak cukup duit tambang tu...