Ads by Nuffnang

ni baru la lagu askar...!!

tinggalkan ibu, tinggalkan ayah
serta sanak saudara
membuktikan kesetiaan kita
pada bumi Malaysia..

pagi raya last year...
otw solat kat masjid...
aku nyanyi part ni la time lalu dpn kem...
hangin je askar yg jaga gate tu...

blogger-emoticon.blogspot.comblogger-emoticon.blogspot.com

P/S: sapa raya di perantauan tahun ni...!?

7 bual bicara terhangat...!!:

m.a.n.n.e.q.u.i.n said...

perghh lagu nih!!

manangiss aku bile kena nyanyi lagu nih masa trening cuti semester!

hahahahhaha

imam said...

hahaa..tahun ni aku beraya di samping keluarga..jemput ah datang rumah..

Rona Realiti said...

mannequin > aku nyanyi time duk dlm hutan... serius syahdu...

imam > ada rezeki, aku dtg la... ready lemang wei... fav aku...

jasrina said...

subuh2 dgr lagu ni baru semangat nak pegi parade sat lg.

ULTRAMAN said...

lagu feveret aku nih....

Rona Realiti said...

jasrina > kalo waktu pagi mmg la semangat... try ko nyanyi dlm hutan time malam2...!?

ultraman > dah macam lagu tema citer ultraman...

Cik LeYha~~~ said...

kakak aku raye kem tahun ni weh...
dah x de geng...hahaha