Ads by Nuffnang

sederhana...

ramadhan kali ni agak lain skit aku rasa...

cerita tahun lps...

aku duduk umah bujang time blaja dulu...
satu rumah 7 org... selesa la gak..
ini rumah ke 3 aku spanjang blaja kat u.. 3x housemate bbeza....
antara 7 org tu... hanya aku ngan wazam je yg ada duit...
yg lain adalah extender... so xda sbrg loan lg....

oleh sbb aku ngan si wazam ni kaki jalan sana sini...
makan nak sedap, minum nak mabuk...
so bila duk umah bujang tu...
agak tkawal la skit...

aku ni mmg kaki makan...
so agak cerewet la...
tp bila duk umah tu...
aku terikut ngan style depa..

seingat aku la...
hanya aku dan wazam je yg ke bazar...
mate aku yg lain masak nasi atau tapau je dari dining...
makan sekadar kuih skit... nasi putih dan lauk bujang...
air pun sekadar air pewarna dining...

tahun ni...
aku buka ngan family...
makan je ikut selera...

tp mak aku pelik...
aku x demand lgsg kali ni...
even ke bazar pun aku x jenguk...

beberapa hari lps...
aku cuma makan buah tembikai je time buka..
begitu sederhana cara aku...

ni semua jasa housemate aku...
buat aku rasa sederhana dlm semua benda...
masih ada lg kat luar sana yg x makan agaknya time bbuka...

P/S: aku rindu housemate aku... rindu time buka posa sambil tgk Sutun Kembali Lagi...!!

6 bual bicara terhangat...!!:

BLACK DIAMOND said...

amboi motippp... sutun kemabali.. nk bk rahsia ka.. haha

ayayoo said...

aku minum air kosong sehat je....mantain macho..

imam said...

realiti kehidupan..kena belajar bersederhana ..bujang kira ok lagi..sok dah bertambah ahli..lagi ah kene baject..

Rona Realiti said...

black > aha... sutun mengingatkan zaman sek aku ttg sepupu aku yg lembut macam sotong tu with her..!? bapoks friends...!!

aya > probsnya skrg... aku kurang dah minum air kosong.. tu toksin penuh badan...

imam > prepare for the worst... bersyukur sepanjang masa... rezeki masih ada...

BLACK DIAMOND said...

kire spupu ko fags arr.. sbb pmpuan cmni... digelar.. fag... bkn drag yea...

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.