Ads by Nuffnang

2010 & 1431 Hijrah... I'm so GAY...!!

gua malas nak citer pasal tahun 2009...
tamparan besar dalam hidup gua...
semua benda bikin gua sakit hati je kalo nak story...
so gua nak lupakan je tahun 2009...
anggap macam gua tak pernah singgah tahun tu...
ala ala time travelling la plak...

bosan tunggu tok mudim tak sampai lagi... so decide khatan sendiri je ar... azam baru budak ni nak akil baligh cepat... baru matured...!!

jangan main belakang...!! kurangkan elakkan maksiat 2010 ni... kecik lagi dah pandai nak mencuba...

gua rasa mau pindah ke Kelantan yang serba mundur tu ar... nak cuba belajar mendalami segala ilmu yang ada di sana 2010 ni... khoya debe demo...!!

welcome 2010...!! gua dah puas enjoy sakan time countdown kat Lumut... sampai member member semua jalan jauh dari gua time nak balik... malu dengan perangai gua ke...!?

P/S: 2010 tahun baru, azam baru... tapi gua tetap ngan perangai lama rasanya... buat apa nak sudden change + hipokrit...!? hangat taik ayam je semua tu...!!

8 bual bicara terhangat...!!:

imam said...

lupakan yang lepas..mulakan hidup baru..somoga 2010 lebih baik dari 2009..

p/s: gambar ko cilok dari blog miera kan?hahahaha

Risik said...

salam bro, ape dah jd mlm tahun baru semalam?...tak pakai stokin ke?? x pe manusia sume x perfect..so kalau dah sedar keksilapan tu slow2 la utk berhijrah, x dpt banyak sikit pun x pe.."KEDAYAAN UTK BERUBAH BRO"..

ayayoo said...

aku nk ko berubah supaye jadi besoo sikit..amin..

Cik LeYha~~~ said...

oh yeah...
selamat tahun baru...
semoga ko gemok2 skit..ni keding je kay tgok kt gmbar. hahhaa

khairul said...

Ada 2 benda nak wat nnt...kalau jd kita g pangkor nak????tu pun kalau x jd g brunei hehe

kudabesi said...

haha..

x nak hijrah ke?

Rona Realiti said...

imam > bukan cilok.. aku amik dari fb... tp dia dulu tulis entry... adei...

risik > amenda ni pakai2 stokin bro...!? pakai kasut bjalan, kena ar pakai stokin...

aya > aku berazam xnak ada buasir... haha... jgn marah naa...

leyha > mmg aku nk gemuk pun.. tp xnak boroi... maintain lite pax...

khairul > ajak ar bro risik skali... dia ada ajak saya camping... kami best buddy...

kuda > hijrah ke mana ek...!?

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.