Ads by Nuffnang

aku dah tahap PAKCIK PAKCIK ke...!?

last week...
aku terasa sungguh bosan melepak di lake garden...
malam tu pun cuaca aku rasa agak panas skit...
sampai buka baju time tengah melepak tu....

ok....
enough that...
so aku decide nak melepak umah bro risik...
kebetulan wifenya duty malam tu...
so terpaksa jadi bapa mithali jaga anak perempuannya yang comel itu....

sekitar kul 10 malam...
aku tiba jua ke rumah bro risik bersama kawan aku...
gelagat anaknya yang comel itu menarik perhatian aku...
gelagat malu malu kucing nak berkawan ngan aku...

tengah berborak sambil bermain dengan anaknya....
bro risik menyuruh anaknya bersalam ngan aku...
serius aku rasa tak puas hati dengan tindakan bro tersebut....

"kakak... cepat... kakak salam ngan PAKCIK tu....!! amin cepat...."

PAKCIK...!?
hello... aku baru 23...!!
belum layak untuk dipanggil PAKCIK...!!
even anak sedara @ cucu menakan mak aku pun panggil aku ABANG...
serius aku terasa TUA ngan status tu kalo nak banding ngan fizikal aku skrg ni....

serius...!! ni bukan anak bro risik...!! kalo ni anak dia, mau bapak dia merasa pelempang laju laju dari aku...!!

angek ati den ni... ni buek eden tak pueh ati ni...!!

P/S: AGE is just a NUMBER....!!

9 bual bicara terhangat...!!:

DeVoTeD LiLy said...

alah..
aaoron aziz ank sedara dia pggl pakcik ta kepoh pon..
padahal die lg ensem dr ko..
hahahah

Cik LeYha~~~ said...

hai pkcik rona....hahaha

rizputra7 said...

bro risik takut ko ngorat anak dia ler tue...sebab tue dia suruh panggil ko pakcik hehehe

tgkpikirtulehpikirbcepikir said...

bru 23 ke?
igt dlm 30-an..
ye la based on ur recent entries..
kdgrn agak matang n byk pengalaman

kudabesi said...

ko pak cik? haha orait la tu..

dah 23..tua dah tu

nasib baik aku muda lagi

sinar said...

haha.... capik2x..
rilex la.. ak ni lg mude dr ko.. xkisah pun budak2 panggil ak cik ina or cik pah.. haha ;p

Rona Realiti said...

lily > ko ni tak pernah nak sokong dan ngaku keMACHOan aku...!!

leyha > hi nenek leyha... mcm nama nenek aku...

riz > ngorat jadahnya.. beza 21 tahun kot... buat anak angkat blh ar...

tgh tgh > aku matang...!? riak sebentar...!!

kuda > apa la sgt ada pada umur...!? attitude tu paling penting bro...

sinar > geli geli geli....

sinar said...

sengal..

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.