Ads by Nuffnang

sistem pesanan ringkas dan aku yang serba ringkas...

belek inbox dalam hp... punya byk sms tak delete lg... 2 3 sms bila baca balik boleh bikin gua tergelak... juga boleh bikin gua panas hati... senangnya manusia sekarang ni judge orang keliling...

SMS #1
jgn bw kete lg ye yg

SMS #2
Fuck... g lumut lg ke sok?

SMS #3
ko asyik pi lumut mcm xda tmpt lain je.. ad pa kt sn? brg baik la tu

SMS #4
ye la 2.. hv fun.. jgn on lg dh la mlm ni.. phm

SMS #5
p/s jgn lupa pkai stokin... :-p

SMS #6
dun wank so much arr bro hahaha.

SMS #7
rmai bdk ktd yg gagal ada kt sni.. bnyk jgk yg ijau ke putih.. hang xnk join ke.. haha

SMS #8
ok hillcity hotel tgkt 2

SMS #9
kena rimb0k kena rimb0k kena rimb0k Hahaha

SMS #10
Weh lg lma kita kt cni, bro 2 dh muka len cm da.. kena hentak kang padan muka hang...

adei... ni semua sms dari new year sampai la malam tadi punya... memang buat aku terkenang satu satu perkara... rasa kelakar pun ada...

nasib baik la tak dapat sms yang lebih kurang macam ni bunyinya...

Hi. Ingin lihat gambar aksi panasku diranjang!? Hantarkan ANIS ke 44444. Ku tunggu keghairahanmu ya!!

serius rasa macam sial je bila dapat sms macam tu...

9 bual bicara terhangat...!!:

imam said...

sms TERAKHIR..
AKSI RANJANG SAY..

aku dah dekat 5 kali dapat..bodoh punya org yang hantar

DeVoTeD LiLy said...

y last sms tu... mcm ape lg.. kt hp nani pon die nak anto...

Risik said...

salam bro..kalau sms yg terakhir ko tu hari2 aku dpt..itu semua nk pancing kite la..supaya biznes sms bulk dieorg laku la tu..

Cik LeYha~~~ said...

hahahah....dari hijau ke putih mmg siot je..
darat ke navy...hahah..

kudabesi said...

cam cilaka sms suh download porno tuh..

sebagai remaja yang terdedah dengan internet..jangan ajar aku cara nak download porno!!!!

haha

Rona Realiti said...

imam > lagi bodo kalo ko reply kan...!?

lily > tu la namanya pendidikan seks di awal persekolahan...

risik > hehe.. sistem kita blh pakai cmni gak ke...!?

leyha > haha... ko salah... dari army ke medic la...

kuda > dulu zaman kita mana ada dload2 semua ni... semua pakai cd je kan...!?

kudabesi said...

cd..wan nor xxxxx haha

tp aku suci time tu keh2

Rona Realiti said...

kuda > dulu dload citer cikgu suraya kat cjb.net... nostalgia beb...!!

sad said...

Despite this unfruitful endeavour to collect on royalties, Broadcast pandora jewelry Music Inc is now suing T-Mobile over ring back tones, alleging buy Pandora that the mobile carrier is selling them without licensing pandora bracelets and charms agreements. Unlike ring tones, which play publically when someone calls, ring discount pandora bracelets back tones are only heard specifically by the person calling. Instead Pandora necklace of hearing a cellphone dialing, the caller will hear a song that was chosen by the cell owner.Critics are pandora necklace beads quick to point out the apparent irony of this lawsuit. If ringtones, which can be heard by anyone around a Pandora necklace sale cellphone, do not constitute public performance, it seems ludicrous to sue the mobile carriers over a ringback Pandora charms tone that can be heard only by the caller. With record companies suffering from huge financial losses, it seems cheap pandora charms as though they are grasping at straws in order to collect any money that they possibly can.