Ads by Nuffnang

rushing nak FLUSH... mmg frust...!!

entry kadar pantas...
mak aku dah bising ngadap tenet time maghrib...

lepak cc jap td time hujan tgh lebat... dah dkt 2 jam aku lepak kat maple... pekena nescafe tarik plus berbatang rokok... naik jemu aku... member plak sms kata setengah tempat kat taiping banjir... kilat jgn ckp la... lip lap lip lap... cuak gak aku... takut gak kena sambar... perangai macam setan...!!

then decide lepak jap ar cc seblah maple... dah bosan sgt... layan la apa yang patut.. facebook ke, youtube ke, redtube ke...

aircond sejuk sgt buat aku rasa nk pi kencing... trus masuk toilet yg sedia ada dlm cc...

frush...!? frust...!? or rush...!? cmner nak eja flush....!?

time tgh kencing aku tgelak... sungguh tak senonoh kan...!? trus aku snap je ar... buat bahan dlm blog... since aku pun ketandusan idea...

segan woo kalo mat saleh baca menatang ni... kalo anak pakcik saleh kampung pinang baca aku tak kisah la... dah la cc org melayu... bahasa tu budaya bangsa...!!

P/S: apsal design sketch jari telunjuk tu lain macam je aku tgk...!? imaginasi liar aku je ke...!?

6 bual bicara terhangat...!!:

khairul said...

kalau nak ikut salah eja...mmg banyak sgt.tp nak tegur karang kata bijak pandai plak so diam2 je lah hehehe...
tp tgn tu mmg pelik kan????

Cik LeYha~~~ said...

tangn ko ke tu?
bapak panjng kuku...

Rona Realiti said...

abg yo > pathetic la plak bila tgk ejaan cmtu... sbb kat sek dulu beriya kena eja betul2... salah kena rotan...

leyha > tu baru bapak... blum lg datuk... haha.. senang nak menaip maa...

imam said...

aku takda nak komen..
ape yang aku nak cakp..cik leyha dah cakap..
hahahaha

Rona Realiti said...

imam > kuku aku plak ko perasan ek...!? bukan poster salah ejaan tu..!?

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.