Ads by Nuffnang

kalau nak beceghito, nakdo den buleh nyo..

hari ni aku dh start keje... masuk kul 11 pagi... balik kul 5 ptg... ofis macam bapak aku yang punya... aku la boss... aku la secretary... aku la runner... aku la segalanya...

big boss bagi aku pegang kunci... semua benda aku handle sorang... apa masalah just call dia je... dan aku sorang je dalam ofis... makan gaji buta... layan Internet... pasang radio kuat2... tunggu orang datang nk buat loan...

bila dah terlalu bosan... aku main ngan printer... print scan fotostat apa yang patut dan tak patut... pastu melalak sorang aku ibarat pusat karaoke...

baru sehari keje dah terasa bosan dan sunyi... damn it...!!

sapa nak lepak ofis aku... jemput la datang teman aku... aku keseorangan je ni... katil pun ada gak dalam ni... boleh adegan beramas mesra di siang hari... haha...

P/S: angek ari ni... poning pala eden... ambo ciak lak...

6 bual bicara terhangat...!!:

kudabesi said...

nak wat loan gak...

buat beli ps3

AKU OranG LauT said...

weeiiii.....ko wat bisness apa..?

bukak rumah urut ker..?

nt aku join

rizputra7 said...

kerja kat mana bro??

ayayoo said...

kje pe?mcm xde kn mngena dgn kos ko je

Rona Realiti said...

kuda > brp byk cash u mau angkat...?? talak bayar gua cat merah sama lu punya maktab... boleh...??

orang > aha.. umah urut ok gak.. nnt ko parking kapal ko dpn ofis aku... suruh semua crew amik servis sini...

riz > aku still kat tpg... atas al-ikhsan....

aya > ye la... tak jadi askar, keje melibatkan askar pun jadi la... *frust*

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.