Ads by Nuffnang

menangis tak berlagu...

korban cinta...!! mcm tajuk lagu ziana zain kan...!?

apsal tetiba aku ckp cmni plak...!? sbb ada kisah nk story skit...

sorang member aku keje beruniform... tak merokok, tak minum, tak kaki clubbing... orangnya mix... hensem dan tegap... awek cun melecun... mmg lovey dovey la couple... bercinta bagai nak rak... dah macam lirik lagu plak...

andaikan matahari terbit dari barat...
tak akan goyah cintaku kepadamu...
apa pun yang terjadi aku tak peduli...
rela ku mati demi dirimu kasih...

haha... lirik lagu mana la aku bedal ni...

recently dia baru clash... dan aku dapat tau dia koyak dan bakar habis semua gambar kenangan dia ngan awek dia... mau member tak frust... dah plan raya ni nk bertunang... alih2 clash la plak... mmg frust menonggeng ar jawabnya...

buat aku lagi terkejut... dia pi club malam... layan hiburan kat sana... hisap rokok berbatang... togak sakan alkohol... sampai loose control... balik nak kena papah... mmg hancur habis mamat tu dalam masa satu malam... awek punya pasal... bukan takleh cari lain kan...!?

lagi aku risau bila dia tak respons lgsg call aku... apa dh jadi...!? buat aku cuak takut dia bunuh diri je... pistol dlm simpanan... silap hari bulan makan tuan plak... so aku harap sorang member aku dpt jaga la tahap kewarasan member aku sorang ni...


apa pandangan korang ek...!? pernah korang jadi tak betul camni...!? aku pernah tp bukan kes ni... kes lain...!!

7 bual bicara terhangat...!!:

tgkpikirtulehpikirbcepikir said...

saya tumpang simpati ngan nasib kawan awak tu..
pada pendapat saya, mungkin dia perlu masa untuk bersendirian..
tapi jgn biar dia alone lama sgt..takut nanti bahaya utk dia..

try to slow talk ngan dia..
yakinkan dia yg ramai lg wanita dlm dunia ni..
n mungkin itu bukan jodoh yg terbaik utk dia dan dia berhayk utk dptkan yg lebih baik dr tu..

ape2 pun, moral supprt dr kawan2 amat penting utk dia sekarang ni..

..nOWa.. said...

putus cinta ja terus gadai iman..bawak2 la berTAUBAT..akak malas la nak bising..pot pet bla bla bla pak pung pak pung hak tuii....nasihatkan la kawan ko tu..haish!!

.Dila Yusof. said...

isyh3~
sbb cinta semua buta..
ni iman xkuat lg ni..kena kuat kan iman kwn kamo2 dlu..pk sape pencipta die..bkn awek die tuhan pon..nak agung kn sgt..aisyh~

Risik said...

salam broo..guA tau bro frust ape?? bro tggu la 15hb 01 2010..hahaha tentu bro dgr tgk ..dan hayatinye..mesti frust kan bro..sabar ye..yg ko punye kawan tu,bg die mase dulu kerana buat masa skrg kalau asyik dok nasihat bukanya die dengor pun ..silap2 engko yg die marah plak....adiosss dlu

Rona Realiti said...

tgh tgh > ntah pape je aku rasa nk touching mcm tu...

Rona Realiti said...

nowa > nasib baik tak tergadai body kan...!? ahaks...

dila > tp dia masih celik wlaupun tgh bcinta... haha...

risik > haha... bro dh tlepas ar... 13hb dh jd dh pun...

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.