Ads by Nuffnang

Aku suka lepak Burmese...!!

Tadi malam aku lepak kat Burmese... Lepas pekena mee udang kat Matang coz lapar sangat, aku trus ajak member aku lepak Burmese... Boleh gak pekena karok open 2 3 lagu... Sampai je sana, dah ramai orang... Geng aku pun dah ada kat sana... Maklum ar... Malam minggu...!!

Tapi aku jadi best bila geng aku gtau yang aku ada mentor malam tu... Sapa ek...!? Rupanya kat sebalik meja yang penuh ngan mat terap tu, aku kenal sorang mamat ni... Memang patut ar geng aku kata mentor aku... Aku memang nak sangat jadi protege dia kalo ada peluang.. Giler..!! Dah 7 bulan aku tak nampak dia...

Mamat ni aku tau nama dia Lola je.. Nama betul dia aku tak pasti la... Suara dia memang A++... Aku teringin nak ada suara rock macam dia... Best giler bila dia nyanyi... Kalo ada sejarah kat burmese tu, hanya dia dan aku je yang nyanyi lagu Mael - Sudah Sampai Sini... Setakat dah hampir 2 tahun aku lepak burmese, takda sorang pun nyanyi lagu tu... Memang legend ar...!!

Baru berapa minit aku duduk, si Lola ni start naik stage and nyanyi 3 lagu... 2 lagu tu untuk member dia... But lagu last, Mael - Sudah Sampai Sini...!! Yes...!! dapat gak aku dengar dia nyanyi malam ni... Rindu beb kat suara dia...!! Hahaha... Punya la khusyuk aku tengok dia perform... Memang mantap ar bro...!! Two thumbs up...!!

Bila turn aku nyanyi, aku saje letak lagu Mael - Sudah Sampai Sini tu sebagai lagu ke-4 dan terakhir... Aku start je nyanyi, aku nampak si Lola ni auto tengok aku... Pergh... Sure dia salute aku coz dapat nyanyi lagu cam dia.. Dulu pun time 1st time aku nyanyi lagu ni, tengah dia borak ngan member, auto dia tengok aku perform... Rasa bangga beb time tu...

Balik je lepas nyanyi, aku duk kat meja aku balik... Member aku cakap si Lola tu asyik tengok aku je time aku nyanyi... Mesti dia rasa tercabar kot...!? Tapi aku takda niat pun nak lawan dia.. Cuma aku nak jadi macam dia... Aku nak sangat duet lagu tu ngan dia... Hahaha... Kemaruknya aku...!!

Then si Lola tu naik stage lagi and start nyanyi ngan geng dia... Well, satu lagi lagu favourite dia, May - Gadis Bertudung Putih (Unplugged)... Pun tak pernah ada orang amik lagu tu.. Memang menjadi time dia nyanyi... Maybe sebab dia selalu jerkah orang kot dalam kem... Tu pasal suara dia rockers tu... Waaa... Aku nak duet ngan dia gak...

P/S: Aku dah start hafal lagu May - Gadis Bertudung Putih (Unplugged)... Nak perform nanti kasi si Lola tu terkejut... ;p

5 bual bicara terhangat...!!:

DeVoTeD LiLy said...

weyh..lola ncem x??
awat nama die cam pmpuan=p

Rona Realiti said...

nama cam pompuan..
pelakon blue pun lebih kurang gak...

tp suara rockers giler..
hensem..?? hensem ar gak...
sepesen mat terap... ;p

Rona Realiti said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.