Ads by Nuffnang

aku orang laut... hanya untuk 2 hari je...

tajuk entry takda kaitan langsung ngan mamat ni... kalo ada pun secara kebetulan je... serius...!!

ok... entry serba ekspres... aku nk cepat ni...

2 3 hari ni aku nak pi vacation... yang mana fully sponsored... ye.. fully sponsored means aku takyah kuar satu sen pun... aku memang suka benda free camni...

aku akan jadi nelayan laut dalam sehari... dapat la rasa gelora laut dalam tatkala musim hujan camni... mesti best kan...!? even aku bukan kaki pancing pun...

siakap, kerapu, senangin, udang, sotong dan ketam... tu habuan makanan malam ni... tak sabar nak BBQ sakan... free tau... bukan kena bayar... santa claus pun makan ayam belanda je cuti2 camni... aku makan seafood... heaven beb...

kenapa dslr...!? kenapa bukan rod pancing...!? aku nak ke laut.. bukan nak ke taman bunga...!!

dah lama tak vacation... boleh kasi hilang stress macam ni... tp nk drive ke sana tu yg buat aku malas tu... co-pilot semua xreti nak drive... cilaka...

P/S: malas nak taip byk2... bukan ada orang nak baca pun... komen jauh sekali...

9 bual bicara terhangat...!!:

Cik LeYha~~~ said...

aku tolong komen la ni. hahha...

jgn smpai dslr ko terendm beb..=p

rizputra7 said...

ko beli camera dslr ker???berapa riban??

AKU OranG LauT said...

ko rindu kt aku kan...ckp je lar ko rindu kt aku smpai nk cari aku kt laut..

imam said...

Au dapat feel yg Rona realiti bakal jadi Aku Dugong Laut...

++Muiz++ said...

Lama x komen kat hang nye blog..huhu ni aku komen ni..haha :D

kudabesi said...

haha aku kirim siakap leh?

pos la..

Rona Realiti said...

leyha > aku simpan dlm chalet je... nak tangkap awek2 berbikini kat pantai... senang nk zoom... clear...!!

riz > pinjam je bro.. aku blum kaya lagi nk beli....

orang > ko bila nak balik kapal...!? lama bercuti...!?

imam > u asked for it...

muiz > tq sudi singgah.. hehe...

kuda > dpt kerapu je la bro... siakap xpdt lgsg.. salah port...!!

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.