Ads by Nuffnang

weekend... hari orang kahwin...

ramai member2 aku dh start kahwin...
bila agaknya turn aku ni...!?

31st oct 2009...
brader ni dh bjaya tamatkan zaman bujang dia...
seorang blogger dan juga pegawai navy...
bahagia di samping isteri tercinta yg juga seorang pegawai navy....
nickname king deego... dpt gak jd king of the day....

king of the day... smart giler pic ngan costume... one dress...!!

29th november 2009...
kenduri umah papa aku...
seronok dapat hang out kat sana...
bukan papa aku kahwin... tp anak bongsu dia kahwin...
lokasi di dewan penjara taiping... aku jadi badut sepanjang hari...



request dari papa suruh aku hiburkan tetamu... adei... gua rock maa...!!

6th december 2009...
skod aku pun dh kahwin...
jeles sial... bila turn aku nk kahwin ni...!?
pun tak dapat hadirkan diri... ada urusan urgent time tu...
sedih gak tak dpt dtg... nnt kenduri p
sekadar kad jemputan je... xda live pic...

11th december 2009...
roomate aku plak kahwin...
tp jauh plak umah pengantin...
tak dapat nk hadir... besides jemputan terlalu byk...
congrats bro coz jd org 1st kahwin dlm batch kita....

congrats lee... nnt kenduri kuala, confirm aku mai...

12th december 2009...
umah nenek aku pun ada kenduri...
makcik faveret aku plak kahwin...
yg paling bongsu dan kenduri pun grand hbs...
aku pun sakan la membusykan diri....

-pic masih dlm editing... gua la photographernya...-

20th december 2009...
umah abg angkat aku plak kenduri...
dia tamatkan zaman bujang dia...
org jawa johor kahwin ngan org perlis...
mcm mak ayah aku gak... ahaks...

-not sure lg blh dtg ke tak ni...-

jeles dowh tgk org semua dh kahwin...
bila la turn aku ni nk kahwin...!?
tp calon blum ada... main kahwin2 boleh...!?

P/S: naper aku rasa entry ni mcm bosan je...!? sekadar memenuhi tuntutan followers je kot...!?

8 bual bicara terhangat...!!:

imam said...

ko dah miang ke syapik oiii..

Cik LeYha~~~ said...

joe jambul...jejaka kesunyian..
hahhhaa...
kau ajak la awek sarawak ko kawin...=p

imam said...

opsss...satu lagi aku nak tanya..apasal suara ko ngan sorang lagi tu kuar ikut hidung..nyanyi ikut mulot laaa..hahaha

rizputra7 said...

ko nyanyi lagu apa???

zuana's dear diary said...

belum smp seru kot.. nnt smp lah tuh... =p gud luck! hehee

khairul said...

salam...dgr suara tp muka x nampak tp kira ok lah tu wakakaa...
nak kawen gak rasanya tp sampai sekarang x org pun lagi masuk minang hehehe

Rona Realiti said...

imam > aku miang...!? impossible...

leyha > bila plak aku ada awek sarawak...!? kawen jak kitak duak..!?

imam > sound system situ dia off echo... bass kuat plak.. tu pasal aku tpaksa pakai sound system sendiri... kalo x nyaring sgt plak..

riz > zuraini by m. shariff...

zuana > bila la tu agaknya...!? awak kot seruan saya...!?

abg yo > tgh menunggu nasi minyak abg yo gak ni...

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.