Ads by Nuffnang

Ko bukan member...!!

XY: Hang tak padan ngan budak sekolah, melepak malam2... Hang balik sekarang... Kali ke dua aku nampak hang, aku heret balai... BALIK...!!

Aku terkedu menahan gelak... Lantas mencapai helmet dan terus gerak... Atas moto gelak berdekah ngan geng aku... Celaka ko RAMLAN...!!

XY: Tu bukan member hang yg lepak ngan kita kat kedai mamak ke..!?

XY: Ye ar.. Member aku tu mangkuk skit.. Bajet best...!!

Teringat balik gaya si Ramlan time sound aku td... Ngan gaya rambut flat top ala mat terap, body solid ngan muscle, dia boleh buat kerek sound aku... Aku tau la ko skrg ni dh INSPEKTOR POLIS...!! Agak2 ar ko bajet best depan anak buah ko nak sound aku merangkap member ko kala susah dan senang...

Time ko xbduit.. Sapa blanja ko makan minum...!?
Time ko blk kpg... Sapa fetch ko kat stesen bus...!?
Time ko pindah blk taiping.... Sapa tlg cari umah sewa kat ko...!?

Aku gak.... (ngungkit ni...)

Nasib baik la aku faham td ko jaga status ko sbg inspektor dpn anak buah ko.. Kalo tak mau aku hayun ngan helmet buruk aku tu kat kepala ko tu... Buat lagi lawak bangang...Bangga + bengang ko jadi inspektor kwsn taiping ni...

P/S: Harap ko cepat la baca blog aku ni...

3 bual bicara terhangat...!!:

DeVoTeD LiLy said...

wahhh ni mara btol ni..
ta pnah aku tgk ko mgamok smpai nk ayun helmet..
hoho...

Rona Realiti said...

ada ke patut dia ckp aku budak sekolah...!?
aku dah ada diploma kot...

sad said...

guoweigang Water clocks did not depend on the observation of the sky or the thomas sabo sun. The earliest water clock was discovered in the tomb of Amenhotep I who was buried around thomas sabo online shop deutschland 1500 B.C. Greeks called them clepsydras ; they were stone boxes with sloped sides that allowed water to drip thomas sabo anhänger at an almost unceasing rate from a small hole in the bottom.Other clepsydras were cylinders or thomas sabo charm club anhänger bowl formed engineered to slowly fill up with water coming in at a near sustained pace. Markings on the thomas sabo anhänger günstig inside of the bowl marked the passage of the hours. Though this was employed primarily angebote thomas sabo anhänger at night, it is thought they were utilized in the day hours too. A metal bowl with a hole the bottom was placed in a bigger bowl crammed thomas sabo charm with water.It would fill and then sink in a certain quantity of time.Since water flow was not exactly predictable sabo charms and difficult to control the flow accurately, timepieces that depended on water were very inadequate. People sabo charm were drawn to develop more accurate ways of measuring and telling time.The development of quartz crystal clocks and timepiecesthomas sabo anhänger sale depended on the crystal size, shape, and temperature to create a frequency.