Ads by Nuffnang

YM = Yang Menjengkelkan...

Dari awal pagi lagi aku xleh nk on YM... Kecewa giler...


Notis yang keluar cakap aku salah ID ngan password... Padahal bila aku log in email, boleh je... Takde sebarang masalah timbul...

Bila aku click sign-in problem, kononnya nak buat report la kat pihak Yahoo!... Hampeh...!! Pun takleh submit report coz verification code error... Warghhh....!!

Terpaksa la aku YM pakai email... Agak tradisional dan tipikal...

P/S: Bukan aku sorang je ada masalah YM hari ni....

3 bual bicara terhangat...!!:

ainShahajar said...

penah gak..

tapi tibe2 ok lak pastu

haha

tp aku tgk ko nye mcm ok jee

ke guna email lg

Rona Realiti said...

bila YM aku dh ok...
kuar plak masalah lain...

xleh add...
xleh click link...
error error error...

aku dh install 2 3 kali dh ni...
hampeh...

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.