Ads by Nuffnang

semalam yang hangat...

Lokasi: Pelita Nasi Kandar, Taiping Sentral... (TS short form, ala2 Times Square, kalah KL Sentral...), 0310...

aku sedang menikmati bubur mcD sambil pekena roti telur ngan milo tarik...
ntah kenapa aku rasa nk tegur classmate aku yg buka Rain House, studio jamming femes kat Taiping, selaku pengasas indie dan bisnesman yg berjaya...

XY: ko buat apa skrg...!? femes ko skrg ek...

EDWARDIAN01: aku further degree PLK kat UM sambil kembangkan bisnes...

tgh rancak2 borak pasal classmate yg lain, panjang umur bbudak tu...
sampai 2 biji keta... tp yg best diorang x berapa cam aku... (aku senyap je sepanjang 3 tahun ni...)

EDWARDIAN02: ko jd mat rempit ke...!? rambut siap ada ekor2 ni... anak buah XY la ni...

EDWARDIAN03: mcm mana korang boleh lepak berdua plak ni...!?

EDWARDIAN04: toya la hang... kata nak turun training rugby, nk join team... tp malu la... segan la.. jom ar petang2 train...

EDWARDIAN05: aku ingat ko dah join askar... bebudak kata ko senyap sbb masuk askar skali XY tu...

EDWARDIAN06: ko kuat sembahyang ek...!? siap ada tanda beb kat dahi... (serius tanda tu tetiba ada...)

EDWARDIAN02: mak ko x marah ke balik lewat2 cmni...!?

EDWARDIAN01: ko bila nak kahwin....!? (apa punya soalan la...)

then aku setel bil semua, salam2, exchange phone number trus blah....

P/S: aku seorang lone ranger selagi impian aku tak tercapai....

3 bual bicara terhangat...!!:

DeVoTeD LiLy said...

ragby???
jgn weyh...
aku isau ko patah riuk kt tgh padang tu..
miahahhaha..

Rona Realiti said...

aku masih dalam latihan ok...!?

sad said...

Despite this unfruitful endeavour to collect on royalties, Broadcast pandora jewelry Music Inc is now suing T-Mobile over ring back tones, alleging buy Pandora that the mobile carrier is selling them without licensing pandora bracelets and charms agreements. Unlike ring tones, which play publically when someone calls, ring discount pandora bracelets back tones are only heard specifically by the person calling. Instead Pandora necklace of hearing a cellphone dialing, the caller will hear a song that was chosen by the cell owner.Critics are pandora necklace beads quick to point out the apparent irony of this lawsuit. If ringtones, which can be heard by anyone around a Pandora necklace sale cellphone, do not constitute public performance, it seems ludicrous to sue the mobile carriers over a ringback Pandora charms tone that can be heard only by the caller. With record companies suffering from huge financial losses, it seems cheap pandora charms as though they are grasping at straws in order to collect any money that they possibly can.