Ads by Nuffnang

pepagi buta lagi aku dah marah...!!

sekitar pagi td jam 830 pagi...
papa datang ke rumah nk jumpa ngan aku...
niat di hati sambil jumpa sambil hulurkan kad jemputan kahwin...
dia suruh aku pass kat kengkawan aku skali...
malangnya aku masih lagi tido ketika itu...

XX: bgn abg.. bgn... bgn... papa datang nk jumpa hang... bgn la wei... org dtg pun liat lg nk bgn... papa dtg ni...

pastu adik aku pun blah camtu je...
aku dh la sakit kepala time tu...
tdo pun tak berapa lena...

XX: wei... bgnla wei... papa ada ni.. dia nk bg kad kahwin... bgn la cpt...

skali aku dh marah...

XY: MEMEKAK JE PEPAGI BUTA NI...!! AKU NAK TIDO PUN TAK SENANG...!! HARAM JADAH BETUL LA...!!

dan aku terus sambung tido..

adakah aku tak waras...!?
marah adik perempuan aku yg umur 9 tahun...!?

adakah aku kurang ajar...!?
mengamuk tak tentu pasal time ada tetamu...!?

or adakah aku tlalu depressed...!?

8 bual bicara terhangat...!!:

ayayoo said...

lex r...ko tidoo je weh

..nOWa.. said...

ko kena minta maaf kat adik ko bai..dengar nasihat aku ni..

Cik LeYha~~~ said...

rileks bro...
tau penat ko dari selection x hilang2 lagi tue...
btw, kad kawin ko ke ?

Aku OranG Laut said...

bley thn gak ko marah bdk kecik tu..cian dia. baek ko minta ampun ngan adik ko..

tp aku marah ank sedara aku umo 5 thn time dia kejut aku utk sarapan..
betapa bengangnya aku time tu aku br smpai umah setelah 12jam dlm flight..

tp nape aku marah budak sekecik itu??

Rona Realiti said...

aya > aku kurang tido skrg... tido pun x lena... hampeh...

nowa > raya nnt blh minta maaf... haha...

leyha > gila ko penat aku x hilang lg.. dh sebulan kot... kad kahwin family angkat aku la... haha...

orang > aku kalo dh hangin.. x ingat apa dah... mmg temper orgnya...

Cik LeYha~~~ said...

aku ingat kau yg kawin....

hahaha....

Rona Realiti said...

leyha > nnt aku post entry pasal kahwin2...

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.