Ads by Nuffnang

the untitled reality show - prologue

The day has finally come… my papa and ummi came to my house… byk nasihat diberi… kesian gak diorang datang time hujan lebat… my mom also dh bg restu… my dad dah 2 hari call gtau mcm2 tips dan petua…

Ok… semua dh restu utk perjuangan gua kali ni… puas hati…!!

Hujan berenti lps smbhyg jumaat… 2 member gua dtg umah sementara gua nk btolak… gua bsembang rancak… maybe td tu hujan rahmat agaknya…

Sekitar 4pm… gua dh btolak… pjalanan di puncak titiwangsa mmg best… lama dh x tgk hutan… kabus tebal gak… sejuk dingin je rasanya… sesekali kereta yg dibawa terdrift secara auto… mcm citer Initial D la plak… jalan mmg byk selekoh… gaung kiri kanan…

Puncak Titiwangsa… gua jumpa gak sorg calon… dari Ipoh… berenti rehat sementara nk gerak ke Kelantan… mmg sejuk ar puncak tu… pekena teh tarik sambil smoking… mmg true kick…!!

Tiba area KokLanas… hujan turun… tp gua tetap excited giler … nk plak bila dh mula masuk kem… mmg feel ar dia punya feeling…

Desa Pahlawan… pahlawan ini datang utk berjuang…!!

Mlm tu gua tdo di mess pegawai… thanks to kapt saiful tudm yg adjustkan penginapan transit mlm tu… Even mess tu dh mcm apartment dlm citer tower 13… x byk family yg tinggal situ… tgk syok layan feeling… blackout… adei… ni 1st dugaan mlm pertama…

4 bual bicara terhangat...!!:

Cik LeYha~~~ said...

good luck..=p

Rona Realiti said...

leyha > TQ girl...

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.