Ads by Nuffnang

the untitled reality show - day 3

Hari di mana medical checkup bermula… gua punya turn lps lunch… smpt lg la makan sakan nk bagi berat gua naik… janji dpt bmi ideal… walaupun nasinya mcm nasi lemak 50 sen...!!

makan kasi kenyang... nasi ngan lauk ciput... kupik la demo ni....

PTI dh ready kat padang… nk lanyak kitaorg cukup2… mmg byk la yg nk give up time tu… sapa suruh masuk askar kalo x fit…?? Gua kena lanyak gak ngan buddy gua, mirul… tp gua respect si mirul sbb dia x give up even bsaiz kecik… good boy...!!

Masuk je bilik doc… masing2 dh start bogel… adei.. skali doc perempuan la.. malu ada… bangga pun ada.. ok.. doc cuma check testis ngan rectum je… hehe… it’s a taboo to see someone else punya kemaluan… that’s so gay…!! malas nk citer lebih2....

buddy gua yg pening memikirkan tafsiran x-ray...

Mlm harinya masih lg ada 3 test… pengetahuan am, personality test dan test apa ntah satu lg… agak payah gak rupanya… gua dpt tau personality gua adalah seorang yg agresif dan gila kuasa… boleh jd pemerintah kuku besi…. Itu cuma andaian gua je…

hbs je test trus ada public speaking plak… topic bebas… ramai dah cuak… si KD mmg sempoi ngan tajuk Internet dia… mmg style la time dia berucap… gua kasi thumbs up… turn gua plak… gua pilih tajuk mat rempit… I like mat rempit…!!

serius bosan menunggu lama dlm dewan... shit..!!

Oleh sbb hari ni tlalu rushing… gua skip gua punya meal utk dinner… so mmg terasa lapar tahap kebulur… trus tdo sbb nk tahan lapar… adei… cpt la pagi.. gua mau bfast sakan…!! so far masih blum ada penyingkiran….!!

10 bual bicara terhangat...!!:

j.u.l.i.e.t said...

ahaha... mesti lepas medical cx tu muka semua blushing2 kan. time tu rasa mcm dah ternoda aje..

Cik LeYha~~~ said...

part dlm dewan tu...muke masing2 mcam nak amik repeat spm...
hehhe...

imam said...

kesian ko..makan sikit jer..tapi yang pelik berat ko bertambah plak...

berat dosa ape?hahaha

rizputra7 said...

haha aku setuju ngan imam...

ayayoo said...

medical cek up?owh tidak....gua punye public speaking mmg power...len dr dak graduan le....
tajuk 1malaysia....bangga aku...

bibie_boodyn said...

lu???officer ke??ke?llp??

Rona Realiti said...

juliet > aku lg la rasa ternoda bila staff tu pegang2... rasa mcm nk kena liwat plak...

leyha > spm pun blh buat muka cool lg... blh gelak2...

imam > berat aku naik 7kg dlm masa 3 hari dlm kem tu... amazing...!!

riz > serius aku rasa dosa aku xleh timbang pakai mesin kira berat ciptaan manusia...

aya > rilek ar... aku pun sorg je citer pasal mat rempit... siap tanya satu dewan lagi, "anyone here mat rempit...!?" kalah mcm2 aznil...

bibie > welcome to my blog... gua awam lg bai...

Aku OranG Laut said...

aku dlu pun penah lar gak merasa medical check up nie time muda2 dlu..
time kena bogel pastu kena tonggeng, doc plak sibuk nak belek2aku nyer bumper..
sungguh rasa di noda time..
tp i rela..

Rona Realiti said...

laut > muda2 dulu...!? naper...?? ko dh tua ke skrg...!?

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.