Ads by Nuffnang

the untitled reality show - day 7

sudah seminggu rupanya gua kat Desa Pahlawan... patut gua rasa menggeletar satu badan... dh seminggu gua x pekena teh tarik... gua pun dh mula lupa mcm mana agaknya rasa teh tarik tu... tp yang buat gua lg rasa menggeletar kepala lutut bila hari ni ada elimination besar2an... pergh... mmg sakan la adegan tarik2 beg angkut naik trak kang...

umum punya umum nama2 calon... gua dapat tau gua rank 21 out of 120... so gua dlm kelompok top 30 ar... ini sudah bikin gua happy... rasa nk buat side roll dlm dewan tu pun ada... tp apakan daya... nnt gua kena kick plak... takut dikata ada masalah mental... sapa tak seronok bila tau overall performance blh beat org lain...!!

ni ke calon2 top 10 terbaik...!?

dan sapa tak marah dan cuak bila dapat tau org2 lain dah ready segala macam kabel...!? yes... gua nmpk ngan mata kepala serta segala pancaindera yg ada pada gua... terpampang atas kertas senarai calon tu ngan nama2 kabel yg dh siap diorang semua readykan... bukan main besar pangkat2 yg ada... x main dah paku2 payung karat tu semua... semua nk main crown ngan bintang2 je... ciss... naper la gua x main kabel gak ni....!? korup...!!

dan to my surprise.... si aya muncul kembali... aik...!? bukan minah ni dh kena kicked ke smlm...!? naper blh ada balik...!? ini dh mcm propaganda... ok... hasil risikan gua... gua dapat tau dia ni ada masalah kesihatan berkaitan _ _ _ _ _ _... pandai2 la korang isi petak kosong tu ngan vokal dan konsonan yg sepatutnya... so gua dgr dia dpt 2nd chance utk retest blk... boleh plak...!? korup...!!

lagi hangin bila budak2 yg semput mcm nk mampos time larian... gagal overall... masih belum kena kick...!! aik... apa citer ni semua...!? kata sapa gagal auto balik kpg...!? boleh plak x kena kick...!? mana perginya pemilihan secara DETAIL, ADIL, TELUS dan IKHLAS…!! TANPA KOMPROMI…!? korup...!!

tetiba gua jd boring... penat je gua lari laju... penat je gua jawab pandai2 test... penat je gua kelihatan segak dan macho... boleh plak xda sesi elimination... semua layak ke semi final... shit ar...!! korup...!!

video
gua mcm tgk audition raja lawak je... gua salah tempat ke...!?

kelantan dah start musim tengkujuh... so sana sini dh start banjir... barrack bujang pun dh banjir time diorang sedap lena tido... padan muka calon2 yg stay situ... tetiba gua xda rasa nk prihatin lgsg... lantak la korang... janji gua dpt tido lena kat apartment kitaorang... xnak share2 katil or bilik ngan sapa2 pun... kata calon pegawai... so class mesti diutamakan...!!

malam hari formal attire kena ready... kasut gua kasi kilat sampai boleh buat cermin nk tgk taik gigi kalo ada... baju tie seluar gua kasi iron... side tepi semua kasi tajam... kalo pegang, sure boleh luka tangan... koman2 pun dpt la calar balar... dress code cmni ada istilah dia... x silap gua dgr diorang panggil planters order...!? gua sendiri pun tatau cmner ejaan dia... askar ni main sebut je... ejaan kang mula la merapu... pernah gua ttipu hidup2 ngan ejaan kolodod...!! rupanya tu adalah collar dot... bukan kolodod...!! apa la gua punya Q...!!

stock rokok mula kurang... nk plak musim2 hujan banjir cmni... cmner nk panaskan badan...!? lapar siot... gua mula tbayangkan yong tau foo dan satay.... nak balik...!!

buddy gua bab makan kalah hantu raya...

oh ya... td gua x makan cendol ngan pasembor pun time nk solat jumaat... slalu gua buat cmtu... sini mana nak cari bai...!? hujan lebat... kempunan gua...!!

6 bual bicara terhangat...!!:

Cik LeYha~~~ said...

yg pgang mikrophone tu, rendah kiut jer...
hehehe...

imam said...

sian membe pegang mikrphn tu..membe belakang tak boleh harap..no team work...

yang belakang patut kene kick..

Qaseh said...

ok ..aya..dapat masok balik...semalam dia pakai lawa2 g check up kat sepiital lagik besau erk...

x pe2...yg penting ko adelah orang yg jujur utk capai matlamat..mendaki dari bawah keatas..tanpa ditarik oleh tangan2 yg besar tapi x bersih...

wahh saya sangt cool bg pendapat...larikss....

ayayoo said...

oit aku bkn korup ek...ko bygkan la betol2 tngal 4 pompuan mase elimination tu...xke pelik?aku taw ade sowang tu guna kabel...last minit aku msuk dia kena kuar...yg tumbng mse dlm board pon leh dpt msuk...jadah pe...bru berdiri sikit dlm ekon pon leh tumbng..kalo tengah2 panas mcne la...korup r sume...lagi satu my boy xgune kabel k...

Rona Realiti said...

leyha > cute...!? muka dia xda gaya peg lgsg ko tau tak...

imam > haha.. yg lain tu semua india... dia sorg je melayu... lagu suragani apa ntah depa nyanyi..

qaseh > akak... aya ada special kes.. semua org kenal dia pas kes tu...

aya > panjang giler ko komen... siap backup boy lg.. eleh... xkan la boy tu nk ngaku dia pakai kabel... sapa la nk ngaku gak kalo tcirit tgh jalan...!? KORUP...!!

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.