Ads by Nuffnang

gampang tul la...!!

kelmarin...
mood swing teramat sgt...
rasa mcm nk bomb bangunan je...
ala2 jemaah islamiah tu buat...
nasib baik stok bomb xda...

serius aku marah satu hari...
rasa mcm nk isap rokok sambil pekena coke...
mesti best... tp aku posa...

naper aku marah...!?
oh... shit damn fuck...!!


dapat je surat cmni dr pakcik posmen...
aku excited giler... kalah kanak2 ribena...
rasa nk je buat forward roll... side roll... pt 10...
nasib baik la aku posa... letih woo...

sengih x lekang dr muka aku...
muka time nk buka sampul pun ala2 sangap je...

bila dh buka je...
aku mencarut bagai nk gila...

cibai... babi... sial...
fuck... shit... damn....

sial la...
apsal aku dpt surat cmni...!?


2 out... 2 more to go...
kagat and kadet...!?
memang haru sungguh...
aku terasa sungguh loser...!!

P/S: baik aku join rekrut hujung tahun ni...!!

13 bual bicara terhangat...!!:

EN.ROBOT said...

sabaq2.,.,puasa kan,..,~

jasrina said...

apa yg kau buat ni beb? adoiyai... nak advise aku bukan GO. tak tau apa qualification yg dia nak. tk advise kang sian. kau apply balik la.

aku tunggu kau nnt. ahahaha...

BLACK DIAMOND said...

sbr jela nok... weyh apesal tulisan ko kt sampul tue x brubah2 dr dulu.. buruk ya amat... haha... kalo da tau tulisan x elok suh org lain tulih kn... try apply lg mna tau rezeki bln puasa kan.. =)

DeVoTeD LiLy said...

tulisan die mang buruk cam tu ar fareez..
dr aku kwn ngn die tyme dajah 4 lg..
hahahha..
weyh.. rilek suda...
ta de rezki...
try y laen..
aku soh jd junior aku..
tamo..juai mahai..
haha..

ULTRAMAN said...

sabar bro....hendak seribu daya tak hendak seribu dalih..

Qaseh said...

alahai siannyer....
x pe ade 2 more to go...
akk doakan kamu moga2 dapat yerk...

Qaseh said...

alahai siannyer....
x pe ade 2 more to go...
akk doakan kamu moga2 dapat yerk...

rizputra7 said...

tak baik mencarut pada bulan posa nie...

imam said...

saobo je chapik..
kadet pon kadet ah..
yg penting ko tak sapu sampah tepi jalan..

Rona Realiti said...

selamat berbuka puasa...

robot > aku dh lama kot bersabar...

jasrina > apply lain...!? next intake next year sayang oi... tua dh time tu...

ko tunggu aku naper...!? aku terbau aroma nk kena lanyak ni...

black > tulisan buruk = handsome orgnya...

lily > aku xnak jd junior hang... palapes reput..!! haha...

ultraman > kan bagus kalo aku ni kamen rider...!?

qaseh > tq akak... minta2 la dpt lg 2 tu...

riz > aku tulis je benda mencarut... tp korang gak yg baca sebut... kan...!?

imam > aku rasa nk jd gigolo la... ko tlg usha port kat aku... ok...!?

P/S: tulisan org dlm surat tu aku rasa lg buruk... buat sakit mata je baca...!!

rizputra7 said...

haha..ko nak nak jadi gigolo ker...aku tahu port kat taiping..banyak hahaha

ayayoo said...

aku plak mcne ntah,,huhuh

Rona Realiti said...

riz > tpg port bapok ada la... xpun port gay...

aya > aku tau ko dpt GO tu... blah la...