Ads by Nuffnang

HEROkah aku...!?

sila abaikan tajuk entry...
kerana... I'M BACK...!! again...!!

tetiba...
dari saat aku hilang dari dunia cyber since khamis lps...
aku ASYIK melayan satu lagu dari indon...

hakikatnya...
aku x suka band indon...
tp tetiba aku OBSES...!!
adakah ini penangan CINTA...!?

nk makan aku layan lagu tu...
nk mandi aku nyanyi lagu tu...
nk tdo aku pasang lagu tu...
duk saje2 aku hafal lagu tu...
time workout pun ada lagu tu dlm playlist aku...

dah mcm lagu bakar semangat plak...
walaupun x rancak dan jiwang...
aku ROCKERS...!! mana ngam...!!

ini semua kerana DIA....

"saya suka lagu akon ngan paling best lagu munajat cinta..."

video

aku pun tgedik pi cari lagu tu apsal...
kan dh melekat dlm pala otak..
pun tgedik nk nyanyi kat dia... kononnya...!!

wahh...
REALLY miss SOMEONE by NOW...!!
seriously...!! i MEAN it...!!
kamek sayang kitak...!! bena mek sik bulak..!! kawen jak kita duak...!?

P/S: 1st tgk tajuk, ingatkan lagu nasyid...!!

8 bual bicara terhangat...!!:

Anonymous said...

gahgahgahhahaha
lawak²..
smlm joe flizzow ngan malique mai kedai aku. masa tu tgh tgk dcd 28.
tetiba dia tanya aku,"abg, leh x nak copy ep 30 ke atas??" aku pn pasang lagu metal kuat²..hahaha

ainShahajar said...

eh.. memang nampak lg nasyid weh.. aku pun dah jatuh cinta juga..

haha

jasrina rahim said...

lagu cinta2 indon ni kdg2 memang layan la..

ayayoo said...

lagu ni memng best.....jap jap aku konpikus...
penangan cinta?ko miss someone?
sapakah?wakakka...
p/s; jgn jatuh kerusi sampai terlentang lg k..hahaha

Rona Realiti said...

ano > sapa joe tu...!?

ain > ko jatuh cinta bf mana plak ni...!?

jasrina > huhu... aku sungguh hipokrit kali ini...

aya > ada la.. yg pasti bukan ko...
wakaka...

P/S: aku jatuh kerusi tapi x sakit...

DeVoTeD LiLy said...

weyh lama dah la lg munajat cinta tu...
lmbat tol.. org da smpai america.. ko dok kt batu kurau lg...adoiiii...
bek ko lyn lagu kangen..
lg best..
hahaha..

Rona Realiti said...

lily > sbb aku x layan band indon... ni pun tetiba kemaruk angau kot...!?

sad said...

Despite this unfruitful endeavour to collect on royalties, Broadcast pandora jewelry Music Inc is now suing T-Mobile over ring back tones, alleging buy Pandora that the mobile carrier is selling them without licensing pandora bracelets and charms agreements. Unlike ring tones, which play publically when someone calls, ring discount pandora bracelets back tones are only heard specifically by the person calling. Instead Pandora necklace of hearing a cellphone dialing, the caller will hear a song that was chosen by the cell owner.Critics are pandora necklace beads quick to point out the apparent irony of this lawsuit. If ringtones, which can be heard by anyone around a Pandora necklace sale cellphone, do not constitute public performance, it seems ludicrous to sue the mobile carriers over a ringback Pandora charms tone that can be heard only by the caller. With record companies suffering from huge financial losses, it seems cheap pandora charms as though they are grasping at straws in order to collect any money that they possibly can.