Ads by Nuffnang

gangguan seksual...!!

ada 2 3 customer yg buat aku rimas kalo dtg....
majoriti bernafsu buas...

aku sorg yg peramah...
so setiap customer aku akan jalinkan PR yg baik...
sbb dulu aku cita2 nk jd PRO...
tp x kesampaian sbb aku apply kos lain...

sbb aku baik sgt la...
mula2 minta no hp...
pastu main tepuk tampar...
ending up aku kena RABA...!!

antara skrip yg aku slalu terima...

XXY: nama sapa...!? hbs keje kul brp...?? slalu lepak mana...!? dh ada gf ke blum...?? duk ngan family ke bujang...!?

pelawaan yg aku slalu terima plak...

XXY: dtg la lepak umah... esok kita kuar lepak2 nak...!? pasni nk kuar minum x...!? jom ronda2 naik keta nk...!?

wargh...
sesungguhnya aku amat tertekan nk keje mlm ni...
mood aku swing lg hari ni... aku diCABUL smlm...!!

oleh MAK NYAH plak tu...!! nyaris hilang teruna aku...!!
nasib baik aku x hayun penumbuk je...!!
mengenangkan ada ramai customer tika itu...!!

sabar je la...
org kacak mcm aku mmg jd perhatian...
tp naper mesti mak nyah....!?
BAPOK SUNDAL....!!

P/S: nnt aku detail lg citer ni next entry...!?

17 bual bicara terhangat...!!:

DeVoTeD LiLy said...

hahah..
ko tu mang taste LADY BIRD...
patot la apis n da geng ske kenen ko ngn nyah..hahhaha
ke ko buat gangguan seksual kt diorng dlu???
hahahha...
ta ckop ncem kot ko..
sbb tu ta de pmpuan kaco..
lalala~~~

ayayoo said...

hahahha......hanye golongn sepicis mereka yg lyk wat ko...wakakaka

rizputra7 said...

huh..bahaya tue....ko kerja kat mana rona??

imam said...

bukan ko pernah bgtau aku yg tu taste ko ker? hahahahaha..:p

~ShiMa~ said...

hahah...apa kelas kene cabul ngan mak nyah pulak......

UglyPooh said...

huhu..ingtkn pompuanje kena sexual harrasemnt.
da dasar mak nyah..lynkan jela.

BLACK DIAMOND said...

aku ingt ko apply GRO td tkezut aku.. ye ke ko kne gangguan seksual... ntah2 ko yg wat gangguan seksual kt ko.. anyway kachak sgt ke ko smpai diowrg nk wat mcm tue... irwansyah ke dafi?? haha

ayinn said...

wakaka,..
kena RABA pon leh kontrol macho g??
adehh,..
bkn ko terer pukau ke??
kalu bapok tu kayes leh la cilok aset2 brhrga beliau,..
ekekekek,..

Rona Realiti said...

lily > cis... durjana sungguh... ladybird = lady with the BIRD...!!

aya > aku lelaki STRAIGHT... xda bengkang bengkok...!!

riz > tanya la anep aku keje mana... dia pun xnak dtg dh tmpt keje aku...

imam > bila masa plak...!? ko jgn buat onar dan ranjau plak kat sini...!!

shima > tu ar pasal... cuba la kena cabul ngan mak datin ke.. janda ke... baru la ada CLASS..!!

pooh > lupakan...!? dah terpalit jd noda hitam di lubuk sanubari ni...

black > sbb aku taste depa kot.. haha... ingat x lg time aku kena kacau depan cc wiki...!? celaka tul...

ayinn > bapok tu pun sengkek... kalo kaya, mau blanja aku minum starbuck... aku sudi je jd anak ikan.. wah... statement tu...!!

P/S: boleh buat report kat balai x kata aku kena cabul...!? persatuan lelaki teraniaya ke...!?

flip said...

ingtkan anda seorang prmpuan,,haisyyhhh~

Qaseh said...

hehe...oklah tu..mak nyah sekarang lawa mengalahkan perempuan tulen..:P

Rona Realiti said...

flip > apsal ingat empunya blog perempuan...!? mesti sbb nama RONA kan...!? ni pengaruh byk tgk rona roni makaroni la punya pasal....

qaseh > mak nyah kami panggil LADYBIRD = lady with the BIRD... standard modified...!!

P/S: RONA adalah jantanz yg very the kerass uolls...!!

ayayoo said...

weh terblik...org ingt aku laki..
org ingt ko pompuan..wakakaaka

Mr.LO said...

hahaha..bagus2..aku faham perasaan ko..aku pon penah kene doh..cilaka apek tua..time tu rasa dunia gelap je..

Rona Realiti said...

aya > krisis salah laku gender ni...

lo > apek...!? cheh.. dah lemau pun....

Anonymous said...

gwahahaha.. tula.. aku soh pindah tempat xmo.. nk gak kat keja tempat pondan tu.. bila nk merasa r6 ni?? pakai 250 jela..hahaha

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.