Ads by Nuffnang

vacancy...!?

masih malas nk menaip...
maybe sbb masih ada muscle-ache...!?

tatap sahaja gambar ini...


mcm ni punya style pun ada gak ker...!?
fikir balik... agak stylo ar...

P/S: berminat...!? call je trus...!! kalo segan, boleh jalan...!!

9 bual bicara terhangat...!!:

jasrina rahim said...

siap mention anak dia doktor tuh!!! perrghh... gila desperate.

ayayoo said...

aku nk try r weh..aku bosan ni menungu...huhu

BLACK DIAMOND said...

sentap je ... haha

~ShiMa~ said...

hahah..agak2 anaknya tahu tak emaknye punya keje ni. aku nak try tepon lerr..nk bpesan, dah dapat jodoh doc tu nanti jgn lupa jemput aku makan knduri.

EN.ROBOT said...

kasih seorg ibu.,,.~

E said...

rezeki manusia tuhan yang tau

Rona Realiti said...

jasrina > mcm mana kalo mak ko plak mention anak daraku seorang pegawai tentera udara...!? wahh...!!

aya > ko try ar... nnt dpt buka klinik...

black > apa yg sentap...!?

shima > try la call... mana tau si anak suara mcm nyah ke...!? x ke naya...!?

robot > wei.. segan aku kalo mak aku buat cmtu... mcm la aku x market sgt...!!

E > tu ar... aku pun xleh nk duga...

P/S: aku slalu ingat robot ngan E adalah org yg sama...

khairul said...

salam...
agak2 kalau sy yg wat mcm ni ok x??????wakakkaa

Rona Realiti said...

abg yo > kelasi kapal bujang trang tang tang ingin mencari calon bini...!! berminat...!? hubungi abg yo skrg...