Ads by Nuffnang

abang roni...

ni video yang aku rakam time kuar melepak di malam hari...
sori... aku rakam pakai hp aku yg cikai je...

citer dia cmni...

tgh duduk melepak makan... sambil dengar karaoke open...
datang la sebijik keta... 2 laki + 2 pompuan...
kebetulan time tu aku duduk semeja dengan ummi dan ayah angkatku...
tetiba aku rasa segan malu plak....

mana taknya...
sebelum naik ke pentas... aku sempat berbual dengan makcik tersebut....
borak2 tanya dari mana datang... (aku peramah... suka tegur org lagi tua dari aku....)
so dia kata la...

"akak (akak...!? makcik dah kot...!!) datang dari XXX... saje lepak port sini plak..."

adei.. kawasan kampung aku tu...
advancenya diorang... aku ingat kampung lagi...
nasib baik la bukan sedara mara aku....
tobat aku rasa malu...

boleh plak dia naik pentas buat show...
ummi aku pun rasa malu dah... abah plak tepuk sakan bagi sokongan...
kan dah kena cubit ngan ummi... gatal naa... padan muka...!!

geng aku pun support habis...
gagah pi stage, joget sakan... loose control beb...
aku pun makcik tu ajak joget sama, siap panggil aku plak...
serius... aku tak join... bukan tahap aku kat sini...



inikah warga emas kita zaman sekarang...!?

boleh plak time turun pentas...
dia tanya aku...

"macam mana ngan show akak td...!? ada langgar port sini tak...!?"

aku dgn selamba + hipokrit jawab...

"best la makcik... kami semua terhibur... jarang port ni meriah.. nak plak sejak 2 3 hari ni...!!"

"kalo camtu, malam esok akak datang ajak kawan2... diorang semua happening gak... boleh buat joget lambak...!!"

"memang hey-pening la nnt...!!"

aku pun tertanya....
sapa dia 2 laki tu...!? suami merekakah..!?
xkan biar je bini joget ngan laki muda...!?

P/S: umur camtu patut duk umah baca Quran lagi bagus... nasib baik la bukan mak aku...!!

9 bual bicara terhangat...!!:

DeVoTeD LiLy said...

aku tingat... tyme kite karok..
ko gigih cr lagu abg roni..
hahahaha..
aku da jmpe weyh lagu abg roni y best..
y mkcik ni nyanyi ta best.. hahahha..
weyh2...
ko jgn lepak c2 dah...
nnt ko jd jantan keberet..
hahhaha...

EN.ROBOT said...

xbaik woo ko jawab camtu.,.,~
da cam bg dorongan plak,.,.
konfem sakan la makcik tu ber"suffle" nnt,..,~

Rona Realiti said...

lily > erma farany punya versi rancak... hahaha...

aku jantan keberet..!? sure la kena reject ngan pak mentua aku...

robot > saje nk tgk smpi bila makcik tu tak rasa malu...

firadaus khazis said...

inilah namanya 'Dance Dance Revolution'

khairul said...

salam..
makcik tu advace nya kalau tgk lirik abg roni tu (sudah 3 bln diriku abg tinggalkan)patut lah makcik tu joget mcm tu.....

next time dia datang suruh dia joget mcm ni plak ...

http://www.youtube.com/watch?v=-7nrfoURDzs&feature=PlayList&p=C538A89258CFB1E3&index=4

baru lah ngam wakakaka

Rona Realiti said...

ahaks..
aby yo ni kaki dangdut gak orgnya...

khairul said...

Kat singapore ni ada signal indon tu yg layannn wakaka..

Rona Realiti said...

abg yo melayan beb...
hahaha... gelek skit...

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.