Ads by Nuffnang

IT'S MY LIFE...!!

This ain't a song for the brokenhearted
No silent prayer for the faith departed

And I ain't gonna be just a face in the crowd

You're gonna hear my voice when I shout it out loud...
!!

yup...
aku bz 2 3 hari ni...
so jgn expect aku akan post entry dlm masa terdekat ni...
kalo free... aku cuba tulis smthing yg ilmiah...

byk keje nk kena setel...
prepare myself for job interview...
settlekan keje2 mana yg ttangguh...
dokumen byk yg missplaced...

my office now is upside down...
tunggang langgang bersepah...
my mum pun dh start nagging...

mlm2 keje plak... adei... org susah katakan...
tungkus lumus cari rezeki...

seminggu ni aku running bisnes sorang2...
papa outstation for a week...
so harapkan ummi tolong skit2....

ramadhan dh dekat...
kena rajin ni collect duit..
boleh shopping sakan...

zakat...!? masih di bawah biayaan parents...
hehehe...

tgk pic ni...
buat aku tgelak...
kekadang hangin pun ada...


jadah mana la kasi cari itu keyword...
"cerita seks dengan tukang kebun...!?"
apa...!? dia ingat blog aku ni laman web porno ke apa...

catatan pendek...
out for now...
P/S: skali lagi entry aku berunsur syok sendiri...!! blogger-emoticon.blogspot.com

7 bual bicara terhangat...!!:

khairul said...

salam..

ok2 teruskan usaha murni anda...:)

imam said...

good luck bro..

EN.ROBOT said...

lawa kezer bro,.,.~

Rona Realiti said...

abg yo > usaha murni apa tu...!? ngorat cik murni..!?

imam > thanks dude... aku isi lmbt la apmm tu... nyesal giler... dah miss... next intake kot...

robot > byk2 benda.. cursor tu gak ko perasan...!?

DeVoTeD LiLy said...

weyh..
blog unsur lucah..
jgn smpai kna flag..
hahah..

Fadhlah said...

tak paham arrr

Rona Realiti said...

lily > tu la pasal.. mcm ada unsur nk pedajal blog aku je...

fadlah > apa yg kamu ngak ngerti...!?