Ads by Nuffnang

smile...

sudah isnin...
tapi aku happy...
sebab aku xda komitmen keje lagi...
so nak planning tido sepanjang hari..
qada balik tidur 4 hari lps...

mana sling bag aku tahun ni...!?


ok...
ahad sudah berlalu...
weekend ni best walaupun letih skit...
aku berjemur 2 hari berturut atas padang...
punyala melayan tgk game rugby...
habis aku sunburn dgn teruk...


meh nk review skit..
apa yg aku dpt time tgk rugby...
dari seawal 10 pagi smpi 6 ptg...
aku melangut atas padang panas terik tu...
2 hari berturut plak tu...

adik fahrin ahmad main utk bandaraya dragons..
jersi no 10... serius lg kacak dan tegap dari fahrin...
fahrin pernah main ngan storm rc... tp dh stop rasanya...

team sekolah aku kalah ngan asas rc utk plate...
14 - 12... beza satu conversion je.. rugi...
tu pun dh pakai 2 org player import..
amik org fiji plak utk game tahun ni...

utk final cup...
ns wanderer kalah ngan cobra...
31 - 5... 5 tries, 3 conversion...
tp naper aku bajet ns boleh menang kali ni...!?

pepepun...
nice and great games gak ar tahun ni...
team2 faveret aku pun ok gak...
navy orca, rmr warrior, bandaraya dragons...
mmg fav aku dr 4 tahun lps team ni...

aku punya la layan game ni sampai x ingat makan minum...
hanya makan burger ngan minum bertin2 coke...
naik kembung perut aku 2 hari ni... sakit...
hbs la lite pax yg aku usahakan ni...

pakcik2 plak..
dtg melepak tgk rugby...
kasi distraction sama aku...
ada ke citer pasal politik bila game tgh rancak...
pi la sembang kedai kopi ke, maple ke...

pastu buat pala tau....
bila org luar tanya..
brp skor...!? baru 1 - 0...
selamba konfiden je jawab..
ingat ni bola sepak ke...!?


errmm...
akhirnya aku spend gak rm100 atas padang..
aku beli jersey 1 set... tp tournament t-shirt x smpt nk rembat...
sudah habis... kempunan aku... cap pun xda jual tahun ni...
hampeh... dan kopak lagi la duit aku...


bila tahun la LC aku nk pakai dunlop TT900...!?
tayar hari2 spin n sliding... naik botak licin jadinya...

P/S: bulan 10 nnt Cobra 10s plak... dah 3 tahun aku xda peluang nk pi....!!

Update: tetiba aku rasa nk demam ni... suam2 je badan rasanya...!!

12 bual bicara terhangat...!!:

E said...

besar lengan ko

UglyPooh said...

pandai main ragbi rupenya fahrin ahmad.

Benedict Bernard said...

tak pernah pun main rugby. Guess im too small for this game.

EN.ROBOT said...

game kt mne...?

ayayoo said...

eikk xkan JL nk demam kot... kata hebat..huhu

BLACK DIAMOND said...

amboih lawa bj ko.. bole pakai time jogging nanti.. bior semua org tgk.. agaga..=)

imam said...

"pastu buat pala tau....
bila org luar tanya..
brp skor...!? baru 1 - 0...
selamba konfiden je jawab..
ingat ni bola sepak ke...!?"


hahaa..tergelak aku bace ayat ni
btw..tak baik ko kutuk org tua tu
hahaha

Rona Realiti said...

E > besar ke...!? efek pic je kot...

pooh > tp dgr2 dia main takut2... cover macho la tu...

ben > everyone can play la... main la posisi yg perlukan speed ngan agility...

robot > game kat taiping la.. cobra 10s nnt kat PJ...

aya > JL pun manusia gak... mcm la JL ko sentiasa sihat...

black > terserlah kejantanan aku nnt... btw... cha aa skor gak game tu...

imam > bukan kutuk bro... mengata je... tu la realiti... dtg padang tgk game tp sembang politik... salah venue + event la...

~ShiMa~ said...

ingatkan ko yang tungkus-lumus main rugbi..rupanya tungkus-lumus menonton rugbi. Lain kali upload lerr gamba adik fahrin tu. Aku tak dapat bygkan ler camne lebih ensem dari fahrin tu. heehhee..

khairul said...

salam..
x pernh main pun rugby ni wakaka tapi kalau ada peluang nak gak tgk coz rugby ni mcm lambg lelaki maskulin :)...
nk tanya JL tu pekebenda???

Rona Realiti said...

shima > rugi woo x tgk adik fahrin... tinggi tegap.. senyum slalu... kacak tampan bergaya... lari pun laju...

abg yo > abg x pernah tgk rugby ker...?? jom ar turun kl bln 10 nnt tgk cobra 10s...

JL tu istilah geng2 askar... stands for jurulatih...

Anonymous said...

Is it possible Abercrombie clothing to turn a profit by gifting abercrombie Jeans promotional items and selling your inventory at the same time? Is it possible to Abercrombie Pants make large sums Abercrombie Tees of money by giving away promotional clothing? Abercrombie Shorts Will this practice bring awareness to your brand? Fashionable promotional clothing items are a great way to Abercrombie Sweaters help sell your brand to your target audience. Items like shirts and caps are favorites among most consumers especially when they receive them for free as a gift or give-away. Be it a screen printed tee shirt or an embroidered hat or polo shirt, your imprinted logowill leave a long lasting impression and gain a lot of attention by your targeted audience.