Ads by Nuffnang

diari seorang LELAKI...!?

sekali baca, nk tgelak...
2x baca... ermm tul gak tu...

korang kategori mana ek...!?
kalo melenting, sentap, korang kategori 1 ngan 2 la tu....

kalo korang tmasuk dlm list kat bwh ni...
try tanya diri sendiri samada ok x dgn sifat tu semua...
atau korg rasa nk ubah fakta itu...!?
tepuk dada tanya poket...!?

  • lelaki yg BAIK, tak KACAK...
  • lelaki yg KACAK, tak BAIK...
  • lelaki yg KACAK dan BAIK, GAY la plak...
  • lelaki yg KACAK, BAIK, HETEROSEKSUAL, sudah BERKAHWIN...
  • lelaki yg tak berapa KACAK, tetapi BAIK, tak ada DUIT...
  • lelaki yg tak berapa KACAK, tetapi yg BAIK dan mpunyai DUIT, selalu fikir WANITA hanya KEJAR duit depa je...
  • lelaki yg KACAK, takda DUIT, KEJAR duit WANITA...
  • lelaki yg KACAK, tak berapa BAIK dan HETEROSEKSUAL, fikir WANITA di sekeliling tak cukup CANTIK untuk depa...
  • lelaki yg anggap WANITA CANTIK, HETEROSEKSUAL, BAIK dan tak ada DUIT, adalah PENGECUT...
  • lelaki yg mmg KACAK, BAIK, punya DUIT dan syukurlah STRAIGHT, PEMALU la plak dan TAK PERNAH dan TAK AKAN MELAKUKAN LANGKAH PERTAMA...
  • lelaki yg tak pernah ambil langkah pertama, automatik hilang minat pada wanita bila wanita itu yg berinisiatif mengoratnya...!!
JADI..
SIAPA YG BOLEH MEMAHAMI LELAKI...!?

P/S: tahukah anda...!? 6 drpd 10 lelaki, kena tepat pada sasaran fakta di atas...!?

12 bual bicara terhangat...!!:

DeVoTeD LiLy said...

lelaki sweet berkereta oren..
lalalala..

E said...

gua lelaki kacak ajek ha hah haha

BLACK DIAMOND said...

sy anti laki so tells brad pitt to just shut up.. hhahaha... amcm yakin x?? ngee~ sentap x korg.. haha

BLACK DIAMOND said...
This comment has been removed by the author.
Rona Realiti said...

lily > lelaki yg BERUSIA, SWEET, DUIT BYK adalah LAKI org... huhu...

E > KACAK je...!? keras x ko...!? hahaha...

black > anti lelaki...!? housemate ko gegirl ke nyah...!?

P/S: ni sapa la buh komen pastu delete... kecut teloq tul la...

kalo TAKUT dan MALU, maka simpanlah KEMALUAN anda...

opps.. ada KEMALUAN di situ... sekadar bahasa... tiada unsur lucah...!!

Benedict Bernard said...

lelaki cute mcm saya suka petik gambar la la la la..

sampai tak tahu apa lagi nak petik dahh.!

Rona Realiti said...

abg ben > photoshoot me...!!
bila turn ni nk merasa air tgn abg ben ngan abg yo masak...!?

UglyPooh said...

patutla susah nk cr husband..
byk karenah tol laki nih. abnormal..

khairul said...

lelaki yg mmg KACAK, BAIK, punya DUIT dan syukurlah STRAIGHT, PEMALU la plak dan TAK PERNAH dan TAK AKAN MELAKUKAN LANGKAH PERTAMA...

leh x nak mgaku mcm ni ....wakakaka tp duit x lah banyak leh lah nak makan mee goreng mamak tiap2 hari

Rona Realiti said...

pooh > laki yg susah cari tu la nnt senang nak jaga... betul2 bkualiti...

abg yo > wah.. lama menyepi...!?
ok ar tu... mee mamak hari2...!?
adei... lidah maple nnt anak2...

bina badan said...

Dapatkan panduan bina badan berotot disini....Agar anda lebih tuff dan macho...jangan segan2...Milikilah badan impian anda bermula disini...Kami memberi panduan secara terperinci serta mudah diikuti...b

sad said...

You will find that cheap pandora there are many gemstones and settings to choice from. pandora jewelry Almost as many as the engagement bible buy Pandora verses there are. You will want to consider discount pandora doing all you can to make a unique piece of pandora sale jewelry by trying to come up with your own ideas. pandora jewerly You will be able to make a lot of great options for pandora earrings yourself when you look at the various gemstones and cheap pandora earrings settings.